'Human Piece of Toast' Joseph Mazzello deelt insights, favoriete momenten tijdens Jurassic Park Watch Along


In tijden van social distancing en verveling, zijn er gelukkig tal van mooie initiatieven om ons bezig te houden. Zo lanceerde IGN op 23 april een virtuele 'Jurassic Park Watch Along', waarbij je via Twitter, Facebook en YouTube de eerste film kon herbekijken samen met acteur Joseph Mazzello, die Tim Murphy speelde in Jurassic Park (en misschien ook zal terugkeren in Jurassic World: Dominion).

Dit had Mazzello zelf te zeggen over het initiatief:

“While we all continue to sit tight and wait for these scary and uncertain times to eventually be behind us, my favorite way to escape the worry and pass the time has been by watching classic films, and in my completely unbiased opinion, Jurassic Park is one of the all-time greats,” says Mazzello. “I can’t wait to join together with other fans to celebrate this iconic film and share the stories, insight, and fond and funny memories I collected while playing ‘Tim Murphy.’ It’s gonna be a blast!”

Enkele opvallende zaken die de acteur zich tijdens de chat liet ontvallen:

- De 36-jarige acteur werd nog niet gecontacteerd door de studio om terug te keren in Jurassic World: Dominion. Mazzello liet zich ook ontvallen dat het logischer is als Tim op een later moment zou terugkeren, maar dat er daarvoor dus nieuwe films moeten worden gemaakt. 'Er is veel dat je zou kunnen doen met het personage van Tim. Hij was de erfgenaam van Hammond in zekere zin. Zou hij na de events van Jurassic Park dino's misschien zijn gaan haten? Heeft hij de ambitie om een nieuw park te bouwen?' 

Vreemd dat Chris Pratt een tijdje terug bij de Ellen DeGeneres Show zei dat 'iedereen van de eerste film zou terugkeren' voor Dominion.

- De animatronische T-Rex verloor een tand tijdens de scène waarin hij het glazen dak van de Explorer breekt. Het was niet de bedoeling dat het plexiglass met zoveel kracht naar beneden zou worden geduwd.

- De Ford Explorers reden niet 'automatisch', maar werden vanuit de koffer bestuurd via een scherm.

- Een Rambo-moment had cool geweest voor Tim, maar Joseph vind dat zijn personage precies heeft gedaan wat nodig was: zijn zus steunen en geen gevaarlijke dingen doen.

- Oorspronkelijk was het niet de bedoeling dat Tim écht mond-op-mond zou krijgen van Alan Grant, maar uiteindelijk beslisten de twee acteurs dat dat realistischer zou zijn. Het was Mazzello's eerste filmkus en hij beschrijft hem als 'onvergetelijk'.


Reacties

Populaire posts