Universal Studios lanceert Watch Party voor Jurassic World op Twitter!Universal Studios heeft een cool initiatief gelanceerd voor de fans: een screening van Jurassic World -- gekoppeld aan een watch along via het Twitter-account van de studio.

De watch along maakt deel uit van een breder initiatief van Universal om fans van de parken te entertainen terwijl ze thuis zitten. Het concept heet #UniversalAtHome en werd in het leven geroepen om fans samen te brengen in deze moeilijke tijden.

Maar dat is niet alles, het persbericht dat aan het event voorafgaat maakt namelijk melding van een coole toevoeging:

"To help toast the celebration and, for the first time ever, Universal Studios Hollywood is sharing some favorite cocktail recipes from the popular Isla Nu-Bar, located adjacent to the ride. Fans can veiw the exclusive recipes for Tiki Tai, Bird of Paradise and a non-alocholic Mai Tai on Universal Studios Hollywoods's website here."

Dit is een leuke kans voor fans van alle leeftijden om samen te komen en te genieten van een mooie watch along. We hebben nog gelijkaardige initiatieven gezien binnen de Jurassic-community, en het is heel mooi om te zien dat zoveel mensen van de Jurassic-films genieten tijdens de lockdown.

Zal jij kijken deze vrijdag?

Reacties

Populaire posts